spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
Home arrow Arrangementen
PDF Afdrukken E-mail

Zin om eens lekker uit te blazen en helemaal te herbronnen? Dan is een bezoekje aan Saunacenter Ter Wallen ongetwijfeld iets voor jou. Je beschikt over de modernste faciliteiten in een sfeervol kader. Wij bieden u verschillende arrangementen perfect op maat van al wie het knopje eventjes helemaal wil omdraaien. Sauna Ter Wallen wordt enkel privé verhuurd zodat je ongestoord kan relaxen. Makkelijk parkeren op eigen terrein, vlak bij de ingang van het Saunacenter : uitstappen en genieten !

 

Bekijk zeker ook eens onze Facebook pagina !

IN VERSCHILLENDE STAPJES

Relaxatie, comfort en welbehagen zijn zowat de centrale woorden bij Ter Wallen. Een saunasessie gebeurt hier zoals het hoort: uitgebreid en in verschillende stapjes. Vanuit de centrale rustruimte kom je in de doucheruimte met waterval en regendouche terecht. De sfeervolle verlichting brengt hier rust en sfeer. Dat gevoel van welbehagen wordt nog versterkt in de psychedelische ruimte met ligzakken en plafondprojectie. De ideale stek om heerlijk weg te soezen.

HELENDE WERKING

De saunacabine zelf is ruim en comfortabel. De helende effecten van dergelijke warmtetherapie zijn alom gekend. Onder invloed van het zweten kom je zowel lichamelijk als psychisch weer helemaal in balans. Daarnaast zorgt het stimulerende klimaat van de sauna voor een vitalisering van de huid, waardoor die terug soepeler zal aanvoelen. Een derde en niet te  verwaarlozen punt is het vrijkomen van nieuwe energieën, waardoor stress en kleine kwaaltjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

ONDER STOOM

Centraal vinden we de luxeuze stoomcabine. Hier wordt het lichaam helemaal gezuiverd. De weldadige warmte opent de poriën, stimuleert de bloedsomloop, vermindert spanningen en reinigt de huid. Maar natuurlijk staat een stoombad in de eerste plaats garant voor ongestoord genot. Onder de steeds wisselende sterrenhemel voelt iedereen zich pas echt de koning te rijk. Uitblazen kan dan weer in de whirlpool buiten, die volledig volgens de VLAREM-normen is uitgerust. Samen met je vrienden of partner geniet je hier de deugdzame werking van een hydromassage.

MUZIEK BEPAAL JE ZELF

In de vele saunacentra beperkt de muziekkeuze zich vaak tot lounge- en sfeermuziek. Bij ons kan je via een uniek stereosysteem een keuze maken uit 700 CD's, van klassiek tot hip hop. Je kan op het muziekcenter ook je eigen CD's afspelen of je kan gewoon naar de radio luisteren. In de apparte relaxkamer staat een muziestation dat draadloos in verbinding staat met het muziekcenter in de grote rustruimte. Probleemloos beluister je hier iets anders dan wat terzelfdertijd in de andere ruimte wordt afgespeeld.

 
Volgende >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB